Wij geloven dat er in iedereen succesvol kan zijn in sales.

Conquestor.com gelooft dat werknemers ongekende potentie hebben. We zien het als onze persoonlijke missie om werknemers van elke bedrijfsgrootte te helpen groeien. Het Sales Canvas is het tweede product dat Hub Creations en ELM Concepts op de markt brengen. Al eerder ging de award winnende managementgame MindSessions voor.

Om werknemers te helpen zichzelf te ontwikkelen bieden we authentieke leerervaringen binnen innovatieve methodes. Hierin gaan we verder dan alleen het aanleren van gewenst gedrag: we geven door onze methodiek nieuwe autonomie aan werknemers, zodat ze meesters kunnen worden in hun vakgebied.

Als gedachtekind van Hub Creations en ELM Concepts, draagt Conquestors.com het DNA van een gedegen expertise en een ruime ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling in zich.  

 

drs. Orly Polak

oprichter van Hub Creations dat educatieve software en content ontwikkelt, gericht op het overbrengen van kennis en het beïnvloeden van houding en gedrag. Ze heeft daarnaast meer dan 12 jaar ervaring in complexe salestrajecten.

Afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in Argumentatietheorie en Sociologie.

Contact: orly@hubcreations.nl

+ 31 6 22 77 44 45

 

Matthijs.JPG

drs. Matthijs Leendertse

oprichter van ELM Concepts, een creatief consultancybureau dat opereert op het snijvlak tussen media en educatie. Daarnaast is hij verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als docent media, innovation & business.

Contact: matthijs@elmconcepts.nl

+ 31 6 81 93 50 76